Ben je op zoek naar een flyer ontwerp of wil je een brochure of catalogus laten maken? Wij helpen je graag mee om jouw boodschap goed en opvallend over te brengen. Onder communicatie verstaan wij niet alleen ál het promotionele drukwerk, maar ook jouw online advertenties en social media campagnes. Herkenbaar in je huisstijl, met aansprekend beeldmateriaal en duidelijke taal. Wij ontwerpen onder andere flyers, brochures, posters, kaarten en uitnodigingen maar ook (online) advertenties en nieuwsbrieven. Vakkundig design, gedrukt en wel bij je afgeleverd. Wat kunnen we doen voor jou? Bekijk hieronder een greep uit ons gevarieerde portfolio.

 

Wonderfull waste ♻️
Caring Fieldmarketing geeft het goede voorbeeld door statiegeld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Met elk blikje en ieder flesje helpen zij het KWF bij hun strijd tegen kanker. Dat doen ze uiteraard wel in stijl! Flair hielp met het ontwerp voor de 2 wikkels op groot formaat voor deze fancy verzamelbakken. Alle blikken verzamelen!!

Caring is een full service fieldmarketingbureau, gespecialiseerd in verkoopondersteunende activiteiten zoals merchandising, sales, promotie en logistiek.🎯

#KWF #statiegeld #veelzijdig #divers #communicatie
...

1 0

Een tas vol tips!⚡
In opdracht van de Gemeente mocht Flair deze opvallende tas ontwerpen voor het Energie Loket. Gevuld met handige items en tips die stimuleren zuiniger te leven en energie te besparen. De EigenWijkse Energiecoöperatie is een organisatie zonder winstoogmerk, vrijwel geheel gerund door vrijwilligers. Met eigen bronnen, eigen mensen en eigen geld, zodat de winst binnen de gemeenschap blijft en Wijk bij Duurstede stukje bij beetje duurzamer wordt. 🌿 #communicatie #divers
...

7 0

 

Kan jouw bedrijf een communicatie-boost gebruiken? Heb je een actie of nieuw product of dienst dat je onder de aandacht wil brengen? Of wil je gewoon graag wat meer weten? Neem gauw contact op en we bespreken je wensen.

 

Bel ons op: 06 22449326

Of mail: info@flairdesign.nl