Flair loves Horeca! Al talloze jaren werken wij voor verschillende horeca ondernemingen. Denk aan het ontwerpen van menukaarten tot alle online- en offline-communicatie daaromheen. Daarbij kijken we naar het soort restaurant en zijn doelgroep, zodat het complete plaatje klopt. Good for us, want hier houden wij van. Een unieke, functionele en vooral stijlvolle menukaart ontwerpen ligt ons hélemaal. Maar we maken horeca ondernemers ook blij met flyers, cadeau cheques, autobelettering, gevelbelettering, bewegwijzering, interieurstyling en complete website ontwerpen. Bekijk hier onder wat wij al voor onze Horeca-klanten hebben betekend.

 

Time to get wild! 🦌
�Deze schattige, herfstige menukaartjes mocht Flair maken voor restaurant ’t Veerhuys. 🍄 #horeca
...

8 0

Hi sweetie pie! 🧁⁣⁣
Voor Anna`s smaakatelier mocht Flair het logo en de huisstijl ontwerpen, daar hoorde deze heldere taartenkaart natúúrlijk bij. Chique en clean, passend bij het interieur en gevuld met heerlijke creaties. Wij wensen Anna en haar team veel succes en geluk met haar nieuwe zaak! 🍀 #horeca #logo #sweettooth
...

12 0

 

Kan jouw restaurant, cateringbedrijf of café nieuwe communicatie gebruiken? Wil je het helemaal anders gaan aanpakken of wil je gewoon graag wat meer weten? Neem dan vooral contact op.

En het maakt niet uit of je in regio Utrecht zit, in Wijk bij Duurstede, Bunnik of Doorn of aan de andere kant van Nederland. Wij werken al jaren naar volle tevredenheid ook voor restaurants in omgeving Arnhem, Ede, Oostvoorne en Rockanje; dus afstand is geen bezwaar. We zorgen dat we jou en je zaak goed leren kennen en maken een ontwerp op maat. We durven ons horeca experts te noemen en nemen je alles uit handen: een mailtje, appje of telefoontje volstaat om ons aan het werk te zetten. En omdat de horeca nou eenmaal niet van 9-17 werkt, een appje in het weekend of in de avond is uiteraard geen probleem.

Dus waar wacht je nog op? Bel ons!

 

Bel ons op: 06 22449326

Of mail: info@flairdesign.nl