Een relatief nieuwe term in de wereld van design is infographics. Een infographic is een informatieve illustratie en geeft complexe informatie beeldend weer waarbij beeld en tekst wordt gebruikt. Door het gebruik van infographics wordt de informatie voor de lezer toegankelijker en overzichtelijk. In plaats van enkel grote kale teksten, ziet de bezoeker alle informatie in één oogopslag in een praatplaat. En het is enorm populair: wij merken dat de laatste jaren de vraag naar infographic designers is verdriedubbeld. Good for us! Want wij halen erg veel voldoening uit deze opdrachten. Een flink pak tekst doorspitten en visueel maken, wij nemen het geheel van je over. Bekijk hieronder een kleine selectie van onze infographic designs.

 

Let’s get back to business.👓 Steeds vaker maken bedrijven en organisaties gebruik van infographics en praatplaten. Zo wordt op visueel prikkelende wijze de informatie voor de lezer toegankelijker gemaakt. Deze praatplaat, die Flair mocht ontwerpen voor Denios, vertelt in eenvoudige stappen hoe de ruimteluchtreinigers van Vario-Flow werken.💨 #infographics #communicatie #demeidenvanflair ...

8 0

 

Infographics zijn er in alle soorten en maten, in elke stijl denkbaar. Wij ontwerpen infographics voor scholen, overheidsinstanties of gemeentes maar ook gewoon voor bedrijven. Zit jij met een lastig pakket content en wil je hier iets meer over weten? Neem dan vooral even contact op:

 

Bel ons op: 06 22449326

Of mail: info@flairdesign.nl