Zorg dat de inrichting van je kantoor als een tweede thuis aanvoelt en je medewerkers zijn veel productiever! Naast onze grafische ontwerpen, zorgen wij steeds vaker voor complete interieurontwerpen voor onze klanten. Waarbij de huisstijl goed wordt doorgevoerd, bijvoorbeeld met raambelettering of 3D-logo op de wand maar waarbij ook een sfeerplan wordt opgesteld. Van plattegrond schets, ontwerpen met groot formaat fotoprints op de muren en styling plan tot meubel inkoop en decoratie. Tot in de puntjes verzorgd, een compleet nieuw interieur. Bekijk hieronder een kleine greep uit onze interieurprojecten.

 

DREAM IT, ACHIEVE IT…
Bij de Plinten en Profielen Centrale zijn ze niet bang om hun kracht te tonen - en dat doen ze met verve! Niet alleen presenteren ze trots hun uitgebreide assortiment en toonaangevende merken, maar ze gaan nog een stap verder door complete totaalconcepten te ontwikkelen, waarmee parketteurs en interieurspecialisten hun eigen showroom kunnen transformeren tot een ware eyecatcher. Daarvoor werkt Lisa Klaassen van PPC intensief samen met Flair Design, waarbij grenzeloze creativiteit de boventoon voert en het PPC Experience Center in het PPC Hoofdkantoor een complete metamorfose ondergaat!
PPC neemt je mee in het verhaal van innovatie en geschiedenis, verteld door middel van een uitnodigende tijdlijn. Van oprichter Drees Klaassen, de producten en de uitbreiding naar verschillende vestigingen, en van de geavanceerde monstermakerij tot de inspirerende PPC Academy – wij nemen je mee op deze boeiende reis.
Deze tijdlijn wand is meer dan alleen een visuele traktatie; het is een Experience. Met fotografie en infographics tot 3D objecten en goudfolie- en vinylteksten; alles is tot in de kleinste details uitgewerkt. Check deze ongeëvenaarde tijdlijn wand die elke blik meer dan waard is!

Graphics en montage i.s.m. Sign Activation en Team Monstermakerij van PPC. Wat geeft deze samenwerking veel voldoening!
Film credits: Media en Voice van Ekeren

#interieur #dreamitachieveit #ppcexperiencecenter #ppc #plintenenprofielencentrale #poppcdesignteam
...

20 0

Share fingerfood and moments together! ✨
Voor New Forrest, The Fingerfood Specialist, mochten wij een verouderde ruimte omtoveren tot een stoer en strak geheel. Het innovatiecentrum vormt het hart waar niet alleen meetings, trainingen en gezellige momenten aan de bar plaatsvinden, maar waar bovenal nieuwe producten ontwikkeld worden. Flair verzorgde dit project van concept tot realisatie.
Mmm, wat een (oven)heerlijk project 🍢 #interieur
...

15 0

LET OP! HIER LEG JE DE BASIS >>🎒⁣
We kunnen met zekerheid zeggen: PPC houdt van aan- en doorpakken!⁣ Nu hebben ze zelfs hun eigen Academy in huis om trainingen te kunnen geven,⁣
vak- en productkennis op te doen én op een effectieve manier kennis en expertise te delen⁣
met collega`s uit de branche. Hoe stoer is dat!⁣

Wat heeft Flair Design nou eigenlijk gedaan? 🧐 Alles wat je ziet, van concept tot realisatie!💪🏼⁣

<< LEREN DOOR TE DOEN!!⁣

Concept // Grafisch ontwerp // Interieur – en meubelontwerp // Styling // Projectmanagement // Inkoop – productie - montagebegeleiding

Montage / productie door @sign_activation @dvgraphics11 @vdwinterieurbouw

#interieur
...

20 0

 

Een sfeervolle wandprint of een complete kantoorinrichting, wij geven interieuradvies aan bedrijven. We werken een sfeerconcept uit tot een aantrekkelijke werkomgeving en zorgen dat jouw showroom, ontvangstruimte of kantoortuin de uitstraling krijgt die het verdient. Zo werkten we al aan vele interieurstyling projecten in Utrecht, Nieuwegein en Den Bosch, door heel Nederland eigenlijk! Dus, toe aan iets nieuws of wil je gewoon graag wat meer weten? Neem vooral contact op.

 

Bel ons op: 06 22449326

Of mail: info@flairdesign.nl