Zorg dat de inrichting van je kantoor als een tweede thuis aanvoelt en je medewerkers zijn veel productiever! Naast onze grafische ontwerpen, zorgen wij steeds vaker voor complete interieurontwerpen voor onze klanten. Waarbij de huisstijl goed wordt doorgevoerd, bijvoorbeeld met raambelettering of 3D-logo op de wand maar waarbij ook een sfeerplan wordt opgesteld. Van plattegrond schets, ontwerpen met groot formaat fotoprints op de muren en styling plan tot meubel inkoop en decoratie. Tot in de puntjes verzorgd, een compleet nieuw interieur. Bekijk hieronder een kleine greep uit onze interieurprojecten.

 

Branding time.🌳 Hoe pimp je een kantoor met grote impact? Kijk, zo! Deze stoere wandprint maakt meteen het verschil. @kroon_vloeren is uw speciaalzaak voor duurzame vloeren. 👑

#branding #wandprint #grafischontwerp #interieurstyling #demeidenvanflair #interieur
...

33 0

 

Een sfeervolle wandprint of een complete kantoorinrichting, wij geven interieuradvies aan bedrijven. We werken een sfeerconcept uit tot een aantrekkelijke werkomgeving en zorgen dat jouw showroom, ontvangstruimte of kantoortuin de uitstraling krijgt die het verdient. Zo werkten we al aan vele interieurstyling projecten in Utrecht, Nieuwegein en Den Bosch, door heel Nederland eigenlijk! Dus, toe aan iets nieuws of wil je gewoon graag wat meer weten? Neem vooral contact op.

 

Bel ons op: 06 22449326

Of mail: info@flairdesign.nl