Ben je op zoek naar een logo ontwerper die jou helemaal begrijpt en een passend nieuw logo en/of een nieuwe huisstijl kan ontwerpen? Dan zit je bij de dames van Flair helemaal goed, want logo design is waar we blij van worden! We hebben jarenlange ervaring met werken voor starters en zelfstandigen maar ook voor het MKB en grote bedrijven. Ben jij er nog niet helemaal uit wat je wil? Geen probleem! We denken met je mee, komen met oplossingen en bekijken met verschillende schetsen welke richting en stijl past bij jouw merk, product of dienst. Zo komen we altijd tot een verbluffend passend resultaat. Ook overzichtelijk is dat we werken met pakketprijzen, zodat je de keus hebt of je alleen een logo bij ons afneemt of een totaalpakket met logo en huisstijl, bestaande uit visitekaartjes, briefpapier en stylesheet voor een vaste scherpe prijs! Bekijk hieronder een kleine greep uit onze logo ontwerpen.

 

🏢✨ Si-No Makelaars 2.0: A rebranding story ✨🏢

Si-No Makelaars heeft een totale make-over gekregen en het resultaat is next level! Bij de rebranding waren de wensen duidelijk: stoer, strak en vol karakter. Dat is aardig gelukt.
Het logo is een prachtige combi van een S en een gebouw, met een subtiele knipoog naar het oude logo dankzij de vorm van het dak.

Si-No 2.0 zet zichzelf stevig op de kaart met deze vernieuwde look. We hebben de huisstijl doorgevoerd in diverse items en een complete Toolkit voor social media.

Stay tuned voor meer updates, want we werken nog aan de raambelettering en hebben grootse plannen voor het interieur van hun headquarters!
🚀✨#SiNoMakelaars #SiNo2.0 #Rebranding #Logo #Huisstijl #NewLook
...

9 0

 

Wil jij een logo laten ontwerpen en heb je een visitekaartje nodig? Of wil je graag belettering op je bedrijfsbus maar heb je nog geen logo? Wij ontwerpen een compleet nieuw logo of zorgen voor een logo restyle, voor startende zzp’ers tot diepgewortelde marktleiders. Dus, toe aan iets nieuws of wil je gewoon graag wat meer weten over onze werkwijze? Neem dan vooral even contact op! Wij gaan graag voor je aan de slag.

 

Bel ons op: 06 22449326

Of mail: info@flairdesign.nl